RETAIL KASSASOFTWARE

Success

Onze Success software is speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld detailhandel ondernemingen.
Elk van onze software heeft aparte geïntegreerde modules.

Weet u niet welke kassasoftware bij uw onderneming past? Neem dan contact met ons op.

Onze verschillende kassasoftware zijn allemaal met extra en aparte modules ontwikkeld zodat elke onderneming er gebruik van kan maken.

 
 • - Offline Modus
 • - Klantenmanagement
 • - Acties / Campagnes
 • - Mobiele App
 • - Automatisering
 • - Kasboek
 • - Fillialensysteem
 • - Weegschaalkoppeling
 • - Backoffice
 • - Personeelmanagement
 • - Statistieken
 • - Eq Boss (Mobiele Statistieken)
detailhandel_kassasysteem

Success

WEEGSCHAAL & BARCODE

Weegschaal integratie

Uw weegschaal en uw scanner gekoppeld hebben aan uw kassasysteem?
Met ons systeem is het mogelijk om via de weegschaal het gewicht automatisch in het kassasysteem te krijgen. Zo kunt u sneller afrekenen met de klant.

lpscale
masaplan9
Gebruiksvriendelijk

Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening houdt in dat u het systeem zonder al te veel moeite kunt bedienen. Onze software is zo ontwikkeld dat jong en oud er zonder problemen gebruik van kan maken. Doordat u zelf de kleuren van het menu kunt kiezen, wordt het u nog makkelijker gemaakt.
Management

Bonusmanagement

Success biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een kortingscode op een product toe te passen. Ook biedt het systeem ruimte voor speciale promoties en kunt u bijvoorbeeld klantenkaarten beheren.

10661940_791224404233259_922487950597674906_o
barcode
BARCODE MANAGEMENT

Barcode beheer

Onze barcode beheermodule is speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld kledingstukken die retour gaan of als u makkelijker wilt afrekenen. Dit doet u gemakkelijk door de barcode te scannen.
Ons systeem leest de barcode automatisch in en u krijgt op het scherm direct te zien om wat voor product het gaat. Ook leest u er dan extra informatie over als deze beschikbaar is. 

Management

Personeelmanagement

Onze kassasoftware geeft u ook de mogelijkheid om te zien welke medewerker wat heeft verkocht. Daarnaast wordt elke actie met de klant opgeslagen zodat dit makkelijk kan worden nagekeken. Ook beschikt onze software over een in- en uitkloksysteem. Uw personeel kan zonder problemen via de kassa in- en uitklokken. Alle gewerkte uren worden vervolgens netjes per werknemer opgeslagen. Deze gegevens kunt u printen of exporteren naar Excel voor uw administratie.

personeelsmanagement
4-2
STOCK MANAGEMENT

Voorraadbeheer

In onze kassasoftware is het ook mogelijk om uw voorraad bij te houden.
Zodra de pakbon met 100 Coca-Cola is geleverd, kunt u dit gemakkelijk scannen of de barcode invoeren zodat het systeem de levering herkent. Vervolgens kunt u eenvoudig bij elke verkoop van het product de voorraad bijhouden. Zo heeft u altijd inzicht of er iets bijbesteld moet worden.

MANAGEMENT

Retourmanagement

Met de retourmanagement functie kunt u niet alleen producten heel makkelijk als retour instellen in het systeem, u ziet tegelijkertijd de reden waarom het product retour gaat. Ook kunt u hier een heel makkelijk overzicht van terugbetalingen vinden.
 
Al deze overdrachten ziet u aan het eind van de dag op het Z-Rapport of op het tussentijdse X-Rapport. Een andere optie is om ervoor te kiezen alles direct in te zien.
retour_management
vestiging_management
Filialen

Vestigingsmanagement

Stel dat u twee vestigingen met in totaal zes kassa’s heeft, dan kunt u door middel van onze systeem van een afstand checken hoeveel omzet/winst er gedraaid wordt in uw onderneming.
U heeft niet alleen toegang tot de omzet of winst, maar tot bijna alle functies! Zo ook het voorraadbeheer bijvoorbeeld. U kunt op afstand gemakkelijk uw voorraad bekijken.