Horeca kassasysteem; een kassa met hoge eisen

Wanneer u op zoek bent naar een horeca kassasysteem, dan zijn er tal van dingen waar u rekening mee moet houden. Bij een kassasysteem voor een restaurant, snackbar of andere horecagelegenheid komt namelijk meer kijken dan alleen het verwerken van betalingen. De betere horeca kassasystemen moeten namelijk veel meer kunnen. Denk bijvoorbeeld aan personeelsmanagement, het invoeren van verschillende wijk- of tafelnummers in restaurants op terrassen. Of wat te denken van het doorgeven van een bestelling aan de keuken, waar direct een bon geprint wordt voor de chefs?

Als expert op het gebied van kassasystemen voor alle mogelijke bedrijven in Europa, weten we exact wat u verlangt van uw horeca kassasysteem. Zo hebben we niet alleen alle software en hardware, we bieden ook 24/7 support zodat uw klanten nooit hoeven te wachten wanneer u problemen heeft met uw kassa.

De beste systemen voor alle horecabedrijven

Aangezien een kassa binnen een horecabedrijf veel meer moet kunnen doen dan betalingen verwerken, is het verstandig om te kiezen voor een goed systeem. Bijvoorbeeld een systeem dat makkelijk gekoppeld kan worden aan andere apparaten. Maar ook een horeca kassasysteem dat op afstand uitgelezen kan worden zodat u weet wat er binnen uw bedrijf gebeurt.

Deze systemen vindt u uiteraard bij ons. Heeft u niet direct het budget om te kiezen voor de aanschaf van een nieuw en uitgebreid systeem? Geen zorgen, u kunt bij ons namelijk ook gewoon kiezen voor het leasen van een kassasysteem voor uw horecabedrijf. Zo wordt het nóg makkelijker om te kiezen voor kwaliteit.

Vandaag nog uw nieuwe horeca kassasysteem kiezen

Bent u op zoek naar een horecakassa en vindt u kwaliteit en goede service belangrijk? Kijk dan vandaag nog op onze website naar ons brede aanbod. Wilt u dat wij persoonlijk met u meekijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en budget? Neem dan vooral eens contact met ons op zodat we u direct vrijblijvend verder kunnen helpen.

Restaurant Kassasysteem

restaurant_kassasysteem

Supermarkt Kassasysteem

detailhandel_kassasysteem

Kledingwinkel Kassasysteem

pos_kassasysteem

Beautysalon Kassasysteem

kapper_kassasysteem